Klankschaalmassage

Wat kunt u van een klankmassage verwachten?   Stressvermindering, de emotionele rust en ontspanning nemen toe. U kunt beter afstand nemen van stressvolle situaties


Pijnvermindering bij velerlei klachten.


 


Blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor een betere energiedoorstroming en doorbloeding van het lichaam wordt verkregen.


Uw energie neemt toe.


Uw zelfhelend vermogen neemt toe.


Uw algehele kwaliteit van leven neemt toe.


Een herwonnen levensvreugde.


Uw intuïtie en creativiteit worden bevorderd


Hoe verloopt een klankbehandeling?

Na een korte intake volgt direct de behandeling.
Er wordt gebruik gemaakt van de klankschalen die op en rondom het lichaam worden geplaatst. De klankschalen worden zacht aangeslagen zowel op het fysieke lichaam als in het aura lichaam. Een klankmassage wordt ook wel een klankbad genoemd omdat de mens voor ± 70% uit vocht bestaat. Door het vocht beweegt de klank soepel door cellen en weefsels. De zuivere klank van de schalen bereikt hierdoor iedere cel van het lichaam en harmoniseert het lichaam. Na de klankmassage bestaat de mogelijkheid om de ervaringen, die opgedaan zijn tijdens de behandeling, kort te bespreken.

De klankmassage wordt gegeven volgens de methode van Peter Hess. Peter Hess (Duitsland) heeft de klankmassage tijdens jarenlang onderzoek en praktijk ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van mensen in Westerse culturen. De toepassingen reiken van zachte,maar diep werkzame ontspanning tot aan het doelgericht inzetten bij pedagogie, therapie en wellness, alsmede bij vele helingsprocessen.

Stress maakt vatbaar voor ziekten en beinvloedt de levenskwaliteit. Onze innerlijke harmonie wordt dan verstoord en we raken uit balans. Hier wordt de Klankmassage volgens Peter Hess als een werkzame gezondheids - bevorderende ontspanningsmethode ingezet.

De klankmassage werkt, door het omvangrijk klankaanbod van boventoonrijke harmonische en natuurlijke klanken van de klankschalen, optimaal in op lichaam, ziel en geest. Dit maakt het in de regel mogelijk zeer snel een diepe ontspanning te bereiken, omdat de klanken van de klankschaal het oorspronkelijk vertrouwen van de mens aanspreekt. 
 

                                              

‘De toon van klankschalen
beroert ons innerlijk,
en brengt de ziel in trilling.
De klank lost spanningen op,
mobiliseert de zelfhelende krachten
en maakt scheppende energie vrij.’

Peter Hess