Martha van Dalen 

Martha van Dalen heeft harp gestudeerd aan het conservatorium. Tevens heeft zij een professionele klankmassage opleiding gevolgd aan de Nederlandse Peter Hess Academie voor klankmassage-therapie. Vervolgens heeft zij in België de opleiding Energetische Meditatie afgerond en is bevoegd EM - trainster.

Daarnaast is Martha afgestudeerd aan het Instituut voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde in Panheel (Limburg) en is daarmee gecertificeerd natuurgeneeskundig therapeute.

Martha werkt in haar praktijk met de Westerse, Egyptische en Tibetaanse natuurgeneeskunst


 
Westerse natuurgeneeskunde is een holistische geneeswijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest. De diagnose wordt gesteld via de polsdiagnostiek.
De therapie bestaat uit het behandelen van voedingsintoleranties, drainageproblemen, fysieke storingen en toxinebelasting. Verder wordt er gewerkt met Bachbloesemtherapie, de kracht van vergeving, aurahealing en magnetiseren.

 
De Egyptische geneeskunde werkt met kosmische energie en mineralen. Het ontstaan van de Westerse geneesmiddelenleer vindt zijn oorsprong in Egypte.

 
De Tibetaanse geneeskunde is 10.000 jaar oud en richt zich meer op het bewustzijnsniveau. Lichthealing vindt zijn oorsprong in deze geneeskunst net zoals klankschaaltherapie.